Ring til os:

40 95 75 78

Kloakservice med Lysemose Maskinstation


Har du bøvl med kloakken? Er den tilstoppet eller er du i tvivl om hvorvidt du har rotter? Hos Lysemose Maskinstation tilbyder vi en effektiv kloakrengøring til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi suger alt hvad der kan suges, og spuler alt hvad der kan spules. Vi er enormt fleksible og arbejder med alt fra større kloakanlæg til afløb i private hjem. Derudover tilbyder vi også TV-inspektioner som vha. et kamera i kloakrørene kortlægger kloakken for eventuelle brud, rotter eller tilstopninger. Så uanset hvad der forårsager problemer i din kloak, kan du være tryg ved, at vi finder frem til kilden og spuler din kloak skinnende ren igen.

Specialfremstillet udstyr til kloakservice

Hos Lysemose Maskinstation anvender vi specialfremstillet kloakserviceudstyr. I stedet for at købe en samlet slamsuger, har vi valgt at investere i en række traktorer og alt det relevante udstyr. Ved at sammensætte specialfremstillede slamsugere i stedet for at købe dem samlet, kan vi opnå betydelige besparelser som kommer dig til gavn i form af væsentligt lavere priser. Efter mere end 15 års vellykket anvendelse af vores specialfremstillede slamsugere, tør vi godt at stå inde for, at maskinerne kører som de skal. Derudover har vi igennem årene haft mulighed for at justere og tilpasse maskinerne, så de i dag giver den mest effektive kloakservice til prisen.

Tag kontakt i dag

Fra maskinstationen tæt ved Maribo dækker vi et stort område omkring Lolland og omegn. Vi står altid klar til at rykke hurtigt ud hvis uheldet er ude, og vi er meget fleksible såfremt du har særlige ønsker med hensyn til arbejdstider eller andet. Tag endelig kontakt på tlf. 40 95 75 78 og få et uforpligtende tilbud på kloakservice, sugning, spuling eller TV-inspicering af din kloak. 

 

Læs også:

Landbrugsopgaver

 

Kloakservice hos Lysemose Maskinstation i Maribo

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top