Ring til os:

40 95 75 78

Slamsuger på Lolland


Få løst kloakproblemer med en slamsuger

Problemer med kloakken eller dræn skal gerne løses hurtigst muligt, så du kan få glæde af dem igen. Hos Lysemose Maskinstation kan vi rykke hurtigt ud på hele Lolland-Falster, hvis du har brug for en slamsuger. Det kan være, at det bare er en tilstopning, men problemer med kloakken kan også være udtryk for, at der er brud i rørene eller rotter, mens et tilstoppet dræn kan skyldes planterødder, fedt og andre blokader. Vi tilbyder derfor at lave en tv-inspektion for at kortlægge problemerne. Uanset hvad der er galt, så kan vi løse det, og vi sørger for både at slamsuge, og derefter spule rørene og drænet, så de er skinnende rene efterfølgende. 

Slamsugning med specialfremstillet udstyr

Hos Lysemose Maskinstation har vi gennem mere end 15 år arbejdet med kloakservice, og til det arbejde anvender vi specialfremstillet udstyr, som vi selv sammensætter. Det giver os besparelser, som du kan mærke på vores priser. Derfor får du væsentlig lavere priser hos os, uanset om du skal bruge en slamsuger eller har andre opgaver, du skal have løst. At vi selv sammensætter udstyret, betyder også, at vi altid kan tilpasse det, så du får det bedste resultat til den bedste pris.

Kontakt os i dag

Har du brug for en slamsugning, så står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på telefon 40 95 75 78 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din kloak. Maskinstationen ligger på Vestre Landevej 20 i Maribo, og vi løser primært opgaver på Lolland og Falster, men kører også gerne længere ved større opgaver.

 

 Slamsuger hos Lysemose Maskinstation i Maribo

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top