Ring til os:

40 95 75 78

Hjælp til landbrugsopgaver


Skal du bruge en pålidelig samarbejdspartner til møgspredning, ammoniaknedfældning eller andre opgaver på i landbruget? Hos Lysemose Maskinstation ved vi hvordan det somme tider kan være svært at få enderne til at mødes når man driver et moderne landbrug. Derfor bestræber vi os på at gøre det lidt lettere for dig at få det hele til at hænge sammen. Vi råder over en moderne, veludstyret maskinstation og kan være behjælpelige med bl.a. spredning af møg og kalk samt ammoniaknedfældning. Foruden vores sæsonarbejdere, er vi hos Lysemose Maskinstation fire hårdtarbejdende fuldtidsansatte som alle brænder for vores arbejde, og vi kan med hårdt arbejde og moderne udstyr, medvirke til at hverdagen glider lidt lettere for dig og dine ansatte.

Fleksibel assistance

Hos Lysemose Maskinstation forsøger vi at være så fleksible som overhovedet muligt. Vi står altid klare til at besvare henvendelser, og kan som regel lave en aftale med meget kort varsel. I takt med at virksomheden er vokset, både med hensyn til ansatte og maskiner, bliver det da også lettere at foretage akutte opgaver. Så hvis du skal bruge hurtig assistance til kloakservice eller landbrugsopgaver, så tag endelig kontakt og hør hvorvidt vi har mulighed for at rykke ud med det samme.

Kontakt

Maskinstationen ligger på Vestre Landevej lige uden for Maribo og vi dækker herfra et større område på og omkring Lolland. Vi står altid klar til at besvare henvendelser og tager glædeligt en snak om mulighederne i et samarbejde. Tag kontakt i dag på tlf. 40 95 75 78 og hør nærmere.

 

Læs også:

Slamsuger

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top