Ring til os:

40 95 75 78

Fra en enkelt Mercedes til en hel maskinstation


Lysemose Maskinstation indehaves af Tom som stiftede virksomheden tilbage i 1999. Helt i begyndelsen drev Tom en enmandsvirksomhed som omfattede en enkelt Mercedes traktor. Men med hårdt arbejde og et stort engagement, har Lysemose Maskinstation de sidste 15 år været i en rivende udvikling og i dag er der langt fra tale om en enmandsvirksomhed. Faktisk beskæftiger virksomheden i dag 4 fuldtidsansatte, foruden sæsonarbejderne, og omfatter et bredt udvalg af maskiner og traktorer. Mange lollikkere kender Lysemose Maskinstation på de karakteristiske gule traktorer som ofte kan findes på de lollandske marker.

Specialfremstillede maskiner

Hos Lysemose Maskinstation køber de ikke bare maskinerne samlet. De køber traktorerne og specialfremstiller selv de relevante maskinudstyr. Ved selv at sammensætte maskinerne opnås betydelige besparelser som kommer kunderne til gavn i form af væsentligt lavere priser. Med 15 års vellykket anvendelse er der ingen tvivl om, at maskinerne kører som de skal, og de ansatte på maskinstationen har desuden haft mulighed for at justere og optimere maskinerne. Således kan Lysemose Maskinstation i dag tilbyde effektive services til særdeles konkurrencedygtige priser.

Kontakt

Maskinstationen findes på Vestre Landevej 20 lige uden for Maribo. Herfra dækkes et større område på og omkring Lolland. Tag kontakt til Lysemose Maskinstation på tlf. 40 95 75 78 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde. 

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top