Ring til os:

40 95 75 78

Reparation og spuling af dræn


Det er altid vigtigt at drænene er i orden. Men det våde vejr i Danmark gør det kun endnu mere afgørende for de danske jordbrugere, at vandet kan løbe frit i dræn og vandløb. Drænene bliver ofte forstyrret af planterødder, fedt, aflejringer, blokader eller andet. Hvis problemerne ikke afhjælpes i tide kan det resultere i ødelagt jord og dyre opgravninger.

Hos Lysemose Maskinstation foretager vi en effektiv spuling af dræn og drænrør. Vi har mulighed for at løse problemer med tilstoppede dræn inden de for alvor vokser sig store. Hvis der viser sig at være problemer med rødder eller brud i drænet, foretager vi desuden rodskæringer og reparationer. Vi løser opgaven hurtigt og effektivt, og er i kraft af vores specialfremstillede slamsugere i stand til at løse opgaven til særdeles konkurrencedygtige priser. 

Tag kontakt

Vi står altid klar til at besvare henvendelser og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Fra maskinstationen i nærheden af Maribo dækker vi et større område på og omkring Lolland. Tag endelig kontakt på tlf. 40 95 75 78 og bestil en spuling-, rodskæring- eller reparation af dræn.

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top